Arckezelő berendezések

Arc- és bőrkezelő berendezések

Profi kozmetikai arc és bőrkezelő berendezések.

Tovább

Alakformáló berendezések

Profi kozmetikai alakformáló berendezések

Tovább
Arckezelő berendezések

Orvos esztétikai berendezések

IPL és lézer berendezések, orvosi testformálás, terápia.

Tovább
 • Alakformáló technológiák 45% kedvezménnyel

  45% kedvezménnyel vásárolhat meg olyan alakformáló technológiákat egy csomagban, amivel egy komplett kezelési rendszert integrálhat szalonjába! Kavitáció, profi hullámmasszázs és egy 60 kezelésre elegendő Wiener Kosmetikum testtekercselő kezdőkészlet!

  Read more
 • Kezelőgép bérlés

  Szívesen dolgozna a legújabb és legjobb technológiákkal, szeretné szalonját kiemelni a versenytársak közül, ám nincs lehetősége milliókat beruházni? Mindenhonnan dőlnek a marketingígéretek, és nem tudja, kiben bízhat? A megoldás: béreljen gépet akár napi szinten, és fizessen utólag!

  Read more
 • Az őszi Beauty Trend Show-ról

  Mint minden évben, az idén is a Beauty Trend Show őszi kiállításán a Center Kft. is jelen volt egy 64 m2-es óriás standdal. A standunkra látogatók a jelen és jövő legkorszerűbb arckezelő és testkezelő technológiáival ismerkedhettek meg. Tudjon meg többet, olvassa el a beszámolót a rendezvényről.

  Read more
 • EunSung Dr. Skin

  Négy féle bőrkezelési technika egy arc és testkezelő képben az EunSung-tól. Mikrodermabrázió gyémánt, többpólusú elektroporáció és mikro-áram facelift. Dr. Skin nem csupán egy minőségi és professzionális arckezelőgép, hanem kis helyigénye és ugyanakkor tetszetős kivitele miatt a kozmetikai szalonjának büszkesége is lehet.

  Read more

 

 

 

Hírek

Kozmetikus Szakmai Napról 2014.11.18.

 

Véget ért a novemberi szakmai nap. A hallgatóság sok érdekes információt kapott négy érdekes témában. Nézze meg a rendezvényen készült fotókat és olvassa el a rövid beszámolót, hogy mit hagyott ki.

 

Bővebben...:

Beszámoló az őszi Beauty Trend Show-ról

Mint minden évben, az idén is a Beauty Trend Show őszi kiállításán a Center Kft. is jelen volt egy 64 m2-es óriás standdal. A szakmai érdeklődők, kollégáink segítségével megismerhették a kozmetikai és alakformáló trendeket és a minőségben élen járó szépségipari berendezéseket.

 

Bővebben...:

 

 Forgalmazott márkák


Facebook közösségünk

Orvosi háttér

Pharmacy

Orvosi berendezéseinket a szakma elismert orvosai oktatják le a vásárlóknak, akik több esetben saját praxisukban is ezeket a berendezéseket használják.

 

Tovább...

Térkép és navigáció

Pharmacy

Kapcsolat

Home
Center Kft.
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 10.
Phone
+36 (1)343 2975
+36 (1)343 3082