Arckezelő berendezések

Arc- és bőrkezelő berendezések

Profi kozmetikai arc és bőrkezelő berendezések.

Tovább

Alakformáló berendezések

Profi kozmetikai alakformáló berendezések

Tovább
Arckezelő berendezések

Orvos esztétikai berendezések

IPL és lézer berendezések, orvosi testformálás, terápia.

Tovább
 • Kezelőgép bérlés

  Szívesen dolgozna a legújabb és legjobb technológiákkal, szeretné szalonját kiemelni a versenytársak közül, ám nincs lehetősége milliókat beruházni? Mindenhonnan dőlnek a marketingígéretek, és nem tudja, kiben bízhat? A megoldás: béreljen gépet akár napi szinten, és fizessen utólag!

  Read more
 • Eunsung Octoline akció!

  Az OctoLine a dermatokozmetikai kezelések géniusza. Sokoldalúságával messze túlmutat a hagyományos kozmetikai kezelő berendezésekkel szemben támasztott igényeken.

   

  Read more
 • EunSung Dr. Skin

  Négy féle bőrkezelési technika egy arc és testkezelő képben az EunSung-tól. Mikrodermabrázió gyémánt, többpólusú elektroporáció és mikro-áram facelift. Dr. Skin nem csupán egy minőségi és professzionális arckezelőgép, hanem kis helyigénye és ugyanakkor tetszetős kivitele miatt a kozmetikai szalonjának büszkesége is lehet.

  Read more

Hírek

Kozmetikus Szakmai Nap 2014.07.14.

Nagy öröm a számunkra, hogy még a nagy nyári meleg és a szabadságok ellenére is igen szép számban jöttek el a kozmetikus szakemberek a júliusi szakmai napunkra.

 

Bővebben...:

Wiener továbbképző tanfolyam

 Egy hónapon belül már a második Wiener Kosmetikum továbbképző tanfolyamot tartottuk június 3-án a Center Kft. irodaházában.
A Tanfolyam azoknak a partnereinknek szól, aki már dolgoznak az eljárással, elsajátították az alap technikát, és megismerkedtek a kezdőcsomag változatos anyagival.

 

Bővebben...:

 
 Forgalmazott márkák


Facebook közösségünk

Orvosi háttér

Pharmacy

Orvosi berendezéseinket a szakma elismert orvosai oktatják le a vásárlóknak, akik több esetben saját praxisukban is ezeket a berendezéseket használják.

 

Tovább...

Térkép és navigáció

Pharmacy

Kapcsolat

Home
Center Kft.
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 10.
Phone
+36 (1)343 2975
+36 (1)343 3082