Arckezelő berendezések

Arc- és bőrkezelő berendezések

Profi kozmetikai arc és bőrkezelő berendezések.

Tovább

Alakformáló berendezések

Profi kozmetikai alakformáló berendezések

Tovább
Arckezelő berendezések

Orvos esztétikai berendezések

IPL és lézer berendezések, orvosi testformálás, terápia.

Tovább
 • Kedvezményes ár bemutató gépekre

  Tavalyi bemutató gépeinket február 20-ig kiemelt kedvezménnyel árusítjuk ki partnereinknek. A berendezések kitűnő állapotban vannak, és 1 éves garanciát biztosítunk rájuk. 

  Read more
 • Kozmetikus Szakmai Nap - óriási érdeklődés

  A havonta megrendezésre kerülő Kozmetikus Szakmai Napra 2015-ben is óriási az érdeklődés. A januári rendezvényre túljelentkezéssel fogytak el a helyek és a februári időpontra is a fele már betelt. Ha nem szeretne lemaradni a megújult programról és az első HIFU technológiáról szóló előadásról, akkor regisztráljon gyorsan!

  Read more
 • Alakformáló technológiák 45% kedvezménnyel

  45% kedvezménnyel vásárolhat meg olyan alakformáló technológiákat egy csomagban, amivel egy komplett kezelési rendszert integrálhat szalonjába! Kavitáció, profi hullámmasszázs és egy 60 kezelésre elegendő Wiener Kosmetikum testtekercselő kezdőkészlet!

  Read more
 • ClinicCare - Az újgenerációs professzionális bőrápolás

  Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti vagy eltünteti az arc ráncait, hatékony megoldást biztosít az akné- és hiperpigmentációs problémákra, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

  Read more
 • Kihagyhatatlan EunSung 3Max ajánlat!

  Nettó 3.250.000,- Ft helyett MOST nettó 1.990.000,- Ft-ért lehet az Öné egy EunSung 3Max 8 hónapot használt testkezelő gép! ELADVA!

  Read more
 • Kezelőgép bérlés

  Szívesen dolgozna a legújabb és legjobb technológiákkal, szeretné szalonját kiemelni a versenytársak közül, ám nincs lehetősége milliókat beruházni? Mindenhonnan dőlnek a marketingígéretek, és nem tudja, kiben bízhat? A megoldás: béreljen gépet akár napi szinten, és fizessen utólag!

  Read more

 

 

 
Hírek

Wiener Kosmetikum mesterkurzus 2015

Ismét mesterkurzus tanfolyamot tartunk Wiener Kosmetikum partnereinknek ismereteik bővítésére, ami által jelentősen növelhetik kezelési hatékonyságukat, vendégeik elégedettségét és végső soron bevételeiket.

Bővebben...:

Vicky's Szépségtrend

Szeretettel várunk minden Győr közelében (vagy akár az ország másik felében) tartózkodó szakembert a II. Vicky's Szépségtrend rendezvényre, ahol a Center Kft. alkalmazásspecialistái érdekfeszítő előadást és bemutatót tartanak a 2015-ös év legnagyobb arcfiatalító szenzációjáról, a HIFU technológiáról!

Bővebben...:

 

 

 Forgalmazott márkák


Facebook közösségünk

Orvosi háttér

Pharmacy

Orvosi berendezéseinket a szakma elismert orvosai oktatják le a vásárlóknak, akik több esetben saját praxisukban is ezeket a berendezéseket használják.

 

Tovább...

Térkép és navigáció

Pharmacy

Kapcsolat

Home
Center Kft.
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 10.
Phone
+36 (1)343 2975
+36 (1)343 3082