Arckezelő berendezések

Arc- és bőrkezelő berendezések

Profi kozmetikai arc és bőrkezelő berendezések.

Tovább

Alakformáló berendezések

Profi kozmetikai alakformáló berendezések

Tovább
Arckezelő berendezések

Orvos esztétikai berendezések

IPL és lézer berendezések, orvosi testformálás, terápia.

Tovább
 • EU pályázatok kozmetikusoknak is!

  Segítségükkel vissza nem térítendő állami támogatással vásárolhat új eszközöket szalonjába. Ha fejlesztésen gondolkozik, mindenképpen érdemes kihasználni a pályázat kínálta lehetőségeket. A kiírás pontos időpontját és feltételeit nem lehet még tudni, de mindenképpen időben szerettünk volna szólni Önnek. Hogy miért?

  Read more
 • Kezelőgép bérlés

  Szívesen dolgozna a legújabb és legjobb technológiákkal, szeretné szalonját kiemelni a versenytársak közül, ám nincs lehetősége milliókat beruházni? Mindenhonnan dőlnek a marketingígéretek, és nem tudja, kiben bízhat? A megoldás: béreljen gépet akár napi szinten, és fizessen utólag!

  Read more
 • Eunsung Octoline akció!

  Az OctoLine a dermatokozmetikai kezelések géniusza. Sokoldalúságával messze túlmutat a hagyományos kozmetikai kezelő berendezésekkel szemben támasztott igényeken.

   

  Read more
 • EunSung Dr. Skin

  Négy féle bőrkezelési technika egy arc és testkezelő képben az EunSung-tól. Mikrodermabrázió gyémánt, többpólusú elektroporáció és mikro-áram facelift. Dr. Skin nem csupán egy minőségi és professzionális arckezelőgép, hanem kis helyigénye és ugyanakkor tetszetős kivitele miatt a kozmetikai szalonjának büszkesége is lehet.

  Read more

 

 

Hírek

Ne maradjon le! Induló EU pályázatok

 

Legfrissebb információink szerint napokon belül megnyithatják az idei első uniós pályázatokat!

Segítségükkel vissza nem térítendő állami támogatással vásárolhat új eszközöket szalonjába. Ha fejlesztésen gondolkozik, mindenképpen érdemes kihasználni a pályázat kínálta lehetőségeket. A kiírás pontos időpontját és feltételeit nem lehet még tudni, de mindenképpen időben szerettünk volna szólni Önnek. Hogy miért?

 

Valószínűleg az idei évben juthatnak utoljára pályázati forráshoz a közép-magyarországi régióban működő vállalkozások. Az előző pályázat óta pedig több mint egy év telt már el. Ezért ebben a régióban kiemelt érdeklődésre lehet számítani. Ha ebben a régióban versenyben szeretne lenni a pályázati pénzekért, rendkívül gyorsan kell reagálnia.

Ha lemarad, minden bizonnyal végleg kimarad, mert lehet, hogy újabb lehetőség nem lesz.

Az eszközbeszerzési pályázatok minden régióban nagyon népszerűek a vállalkozások körében. Éppen ezért a pályázat megnyitásakor nagyon nagy számú pályázóra lehet számítani az egész országban. A beérkező pályázatokat a források erejéig, a beérkezés sorrendjében fogják elbírálni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a pályázati kiírást rendkívül rövid idő alatt (akár két hét is elképzelhető) lezárják. Aki ezen idő alatt be tudja adni a pályázatát, csak az részesülhet a támogatásból.

Amennyiben foglalkoztatja a fejlesztés gondolata, most talán utoljára vissza nem térítendő támogatással vásárolhat kezelőberendezést.

Minél hamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy pályázatíró partnerünk elkészíthesse az előminősítést, és elő tudják készíteni a projektet, hogy amint elérhetővé válik a lehetőség, az elsők között adhassa be az anyagát! Az előkészítés Önt nem kötelezi semmire, de nagyban megnöveli az esélyeit! Ha van saját pályázatírója, akkor vele együtt kezdje meg az előkészítést!

Küldje el kollégáinknak az alábbi adatokat e-mailben:

1. A pályázó vállalkozás neve
2. A tervezett beruházás jellege, költségvetése
3. A beruházás megvalósításának a helyszíne (település)
4. Elérhetőség (telefon/email)

Kontakt:

Gajdos Ferenc: (+36-1) 265-5224, ferenc.gajdos (kukac) centerkft.eu

Székely Lajos: (+36-1) 265-5228, lajos.szekely (kukac) centerkft.eu 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, majd’ félszáz partnerünknek segítettünk már a pályázati forrással támogatott eszközbeszerzésben.

Figyelje híreinket a honlapunkon, Facebookon és az e-mailjei között, azonnal szólni fogunk, ha új információnk van a pályázatokról.

Kozmetikus Szakmai Nap 2014.07.14.

Nagy öröm a számunkra, hogy még a nagy nyári meleg és a szabadságok ellenére is igen szép számban jöttek el a kozmetikus szakemberek a júliusi szakmai napunkra.

 

Bővebben...:

 
 Forgalmazott márkák


Facebook közösségünk

Orvosi háttér

Pharmacy

Orvosi berendezéseinket a szakma elismert orvosai oktatják le a vásárlóknak, akik több esetben saját praxisukban is ezeket a berendezéseket használják.

 

Tovább...

Térkép és navigáció

Pharmacy

Kapcsolat

Home
Center Kft.
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 10.
Phone
+36 (1)343 2975
+36 (1)343 3082